Înainte de Paşte, fiecare gazdă caută acel element care să transforme o simplă masă festivă într-o experienţă memorabilă. Şi ce altceva ar putea fi mai potrivit decât o selecţie perfectă de vinuri româneşti pentru a acompania preparatele tradiţionale de Paşte?
Cu o istorie bogată şi o varietate de arome care reflectă diversitatea ţării noastre, vinurile româneşti se îmbină perfect cu deliciile tradiţionale de Paşte, aducând o notă de eleganţă şi rafinament.
Pregătiţi-vă papilele gustative pentru o călătorie culinară fascinantă însoţit fiind de vinuri româneşti alese cu grijă.
Drobul de miel şi aperitivele de Paşte se savurează cel mai bine cu vinuri proaspete, pline de savoare
Drobul de miel, ouăle roşii, brânzeturile şi aperitivele de Paşte au nevoie de un vin proaspăt şi savuros. Vinurile albe seci sau demiseci, dar şi unele vinuri roze se dovedesc a fi alegerea perfectă aici, evidenţiind gustul rafinat al…