Acești „musafiri” nepoftiți ne pot face viața un calvar, mai ales dacă nu acționăm de prima data de când i-am văzut. Gândacii se înmulțesc repede și se ascund în locurile greu accesibile, fiind atrași de umezeală și de firimituri sau alte resturi de mâncare.
Gândacii de bucătărie sunt maro, rapizi și mici și pot zbura. În schimb, gândacii de canalizare sunt negri, lenți și mari. Ambii, însă, reprezintă adevărate coșmaruri pentru noi și din acest motiv, la primul semn, ar trebui să-i eliminăm.
Iar pentru asta avem câteva ajutoare de bază printre ingredientele pe care le regăsim în bucătărie. Cu ajutorul acestora putem face soluții naturale care să ne scape definitiv de insecte. În plus, folosirea acestora nu prezintă niciun risc pentru sănătatea noastră, a familiei sau a necuvântătoarelor din casă.
Usturoi
Usturoiul este un ingredient care dă o savoare deosebită mâncării pe care o facem. În…