Langoșul a devenit un simbol al bucatariei românești. Acest delicios preparat românesc este o adevărată plăcere pentru papilele gustative și o tradiție gastronomică în multe gospodării. Din aluat pufos cu topping-uri variate, langoșii pot fi serviți simpli la mic dejun, cu un pahar cu iaurt. Langoșii pot fi serviți și reci, cu un strat de smântână pe deasupra și presărați și cu cașcaval ras.
Poți savura această gustare minunată la micul dejun, prânz sau cină. Este puțin crocantă și plină de savoare.
În această rețetă, vom dezvălui pas cu pas rețeta autentică de langoși, împărtășindu-vă secretul pentru a recrea la tine acasă această delicatesă iubită de românii de pretutindeni.
Langoși – Ingrediente pentru aluat
– 500g făină albă
– o linguriță sare
– o lingură zahăr
– 10 g drojdie proaspătă
– 300 ml apă călduță
– 2 linguri ulei pentru aluat
– Ulei pentru prăjit
-…