Mâncărurile tradiționale au un gust aparte, iar mâncarea de cartofi mânăstirească este o opțiune delicioasă și sățioasă, potrivită pentru cei care respectă postul sau doresc o alternativă vegetală, plină de savoare, la alimentele mai grele.
Mâncarea de cartofi mânăstirească se face după o rețetă simplă, dar plină de gust. Cele câteva trucuri de la preparare legate de călire, de gătirea lentă dar și de amestecul ingredientelor asigură savoarea acestui fel de mâncare.
Este o sursă excelentă de nutrienți și energie și poate fi adaptată în funcție de preferințele personale.
Fiind o opțiune potrivită pentru perioadele de post, mâncarea de cartofi mânăstirească îmbină tradiția culinară cu simplitatea și sănătatea ingredientelor naturale.
Mâncarea de cartofi mănăstirească – Ingrediente
– șase-opt cartofi medii, curățați și tăiați cuburi,
– două cepe mari, tocate…